به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی؛ در این نشست که بیش از 60 نفر از زنان شاغل در این مجموعهها حضور داشتند، هریک از همکاران پیشنهاد و نظرات در خصوص فراهم ساختن بستر مناسب برای افزایش انگیزه کارکنان و فراهم کردن فضای همدلی و ارتقا انگیزه برای دستیابی به اهداف بشردوستانه فردی و اجتماعی در محیط کاری را مطرح کردند.
بخشی از برنامه به ارائه مباحث خودشناسی از نگاه روانشناسی توسط سرکار خانم دکتر فرجی از همکاران معاونت توانبخشی، اختصاص یافت که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.
همچنین برخی از مشکلات از قبیل نبود مهد کودک برای مادران شاغلی که از سر اجبار باید کودکان خود را در محل کارشان نگهداری کنند، ارتقا شغلی، برنامههای آموزشی توانا ساز و ... در این نشست مطرح و از سرکار خانم کرمی مشاور زنان و خانواده جمعیت درخواست شد تا ایشان پیگیری لازم را انجام دهند.
استفاده مستمر از امکانات ورزشی در مجموعه هلال، کوهپیمایی، طبیعت گردی و مشاعره برای تقویت بنیه روحی و جسمی آنها برای کارآمدی بیشتر در انجام وظایف و ماموریت های بشردوستانه هلال احمر، بخشی از پیشنهادهای ارائه شده توسط همکاران خانم در این نشست بود.
بر اساس این گزارش؛ در پایان با جمع بندی نظرات و پیشنهادات، بنا شد ضمن تشکیل کارگروه برای رسیدگی به مشکلات کارکنان، نشست زنان شاغل در هلال احمر جهت تحقق مطالبات و همچنین هم اندیشی جهت ارائه راهکارهای بهتر برای پیشبرد اهداف هلال احمر به صورت ماهانه، برگزار شود.
در این نشست خانم کرمیگفت: جمعیت هلال احمر در جامعه جایگاه والایی دارد به این سبب که علاوه بر انجام وظایف خود، منشا کار خیر در جامعه است. هلال احمر یک نهاد بین المللی است که باید نگاه ویژه ای به آن داشت.
وی در ادامه سخنانش برای پیگیری مطالبات کارکنان زن هلال احمر قول مساعد داد و افزود: تمام درخواست های کارکنانی که به صورت مکتوب ارائه میشود به دست رئیس جمعیت هلال احمر برای رسیدگی به آنها، می رسد.